|
| Yazar | Mesaj |
|---|
Crystal Black Lider Yardımcısı & Karma Büyücü

Rp Puanı: 86 Mesaj Sayısı: 115
Eşyalar Eşyalar:
 | Konu: Eski bir dost Paz Ağus. 14, 2011 7:50 pm | |
|  +  Lucas Crowley - Crystal Black |
|
 | |

Eşyalar Eşyalar:
 | Konu: Geri: Eski bir dost Paz Ağus. 14, 2011 7:51 pm | |
| Hiç bir şey olmuyormuş gibi limanın etrafından dolanıyordum. Zengin bir kaç inan görünce dikkatle onların bulunduğu yere gidiyor,onlara bir şey soruyor ve çaktırmadan değerli eşyalarından birini alıyordum. Zaten benim gibi gözüken bir kızın tehlikeli olabileceğine inanmadıkları için işim oldukça kolay oluyordu. O gün üstüme en temiz siyah elbisesini giymiştim. Annemden kalma bir elbiseydi bu, yaka kısmı taşlarla süslenmişti. Bunu babam annem için zengin bir kadından çalmış. Nasıl çaldığını bilmek bile istemiyordum. Elimde de kıyafetimle uyumlu siyah, deri bir çanta vardı. O sırada gözüme zengin görünümlü sıska bir beyefendiyi kestirdim. Usulca ona yaklaştım ve "Merhaba bayım, bu güzel günde nasılsınız?" diye sorum gülerek. Adamın bıyıklarının altında neredeyse belli olmayan bir gülümseme belirdi. "İyiyim küçük hanım." dedi ve yanımdan ayrıldı. Sohbet etmek istemeyen insanlar da oluyordu fakat ben işimi çoktan halletmiş oluyordum.Avcumu açtım ve adamın cebinden aldığım altın saate baktım.Gülümsedim,"İşte olay budur." diye mırıldandıktan sonra saati çantama koyup ilerlemeye devam ettim.Bu gün çok da şanslı değildim, geçen gün kazandığımın yarısından biraz daha fazla kazanç sağlayabilmiştim anca. Bu yüzden tehlikeli fakat benim gibi biri için oldukça kolay bir iş olan şeyi yapmakta karar kıldım. Kurulan tezgahlardan toplanan parayı çalacaktım. Yavaş ve yapacağım işe konsantre olmuş bir şekilde ilerlerken omzumda hissettiğim bir el ile irkildim. Çantamdan bıçağımı çıkarıp ani bir hareketle arkamı döndüm. Karşımdaki kişinin Lucas olmasıyla içimde bir rahatlama hissettim. Elimdeki bıçakla beni görünce kıkırdadı. Başkası olsa kızdığımı belli ederdim fakat o dostum diyebileceğim tek kişiydi. Bu yüzden gülümsedim. "Merhaba Lucas." |
|
 | |
Lucas Crowley Veliaht Prens & Ejderha Binicileri Lideri

Rp Puanı: 98 Mesaj Sayısı: 215
 | Konu: Geri: Eski bir dost Paz Ağus. 14, 2011 8:08 pm | |
| Ticaret alanına gelmiştim yine. Bu sefer krallıktan kaçmak daha zor olmuştu. Yokluğumu anlamamış olmalarını umuyordum ama büyük ihtimalle anlamışlardır. Gölge’yi yakınlarda bir yere saklanması için ikna ettim. Sonra da başıma bir şapka geçirip sokaklarda yürümeye başladım. Tanıdık bir yüz görmeyi amaçlıyordum. Crystal büyük ihtimalle buradaydı ve onu görüp biraz eğlenmek güzel olurdu. Tabi bu düşüncemle onu görmeyi beklemiyordum. Siyah elbisenin içindeki o duruştan tanımıştım arkadaşımı. Sırıttım ve arkasından ona yanaştım. Elimi omzuna koydum. O da hızlıca bıçağını çıkartıp bana döndü. Güldüm halini görünce. O ise yavaşça kaldırdı bıçağını. "Merhaba Lucas."
“Merhaba Crystal. Burada ne yaptığını sormama gerek yok sanırım.” Etrafıma baktım sonra da tekrar ona döndüm. Çevrede askerler yoktu bu açıdan iyiydi. Fakat ortalıkta fazla dolaşmasam iyi olurdu. Şapkamı düzelttim ve yeniden sırıttım ona bakarken. “E hadi gel biraz gezelim. Böyle sabit durmak hiç güvenli değil.” Onun koluna girip yürümeye başladım. Neler yaptığını sordum. Uzun zaman olmuştu onu görmeyeli. Eski bir dostla sohbet kadar güzel bir şey olmuyordu.
|
|
 | |

Eşyalar Eşyalar:
 | Konu: Geri: Eski bir dost Paz Ağus. 14, 2011 9:23 pm | |
| Bıçağımı kaldırıp çantama geri koydum."Merhaba Crystal. Burada ne yaptığını sormama gerek yok sanırım." diye karşılık verdi Lucas.Elbette gerek yoktu,her zaman yaptığım işlerdi bunlar.Lucas'ın bilmemesi olurdu tuhaf olan."E hadi gel biraz gezelim. Böyle sabit durmak hiç güvenli değil." diyerek koluma girdi.Kaçmaktan yorulmuyordu anlaşılan. Ve her seferinde daha da zor olduğuna eminim. Döndüğünde ona nasıl davranıyorlardı acaba? Bu düşüncelerimi kafamdan uzaklaştırdım. "Şu zamanlarda hırsızlık zorlaştı diyebilirim. Zengin insan ırkına ne oldu böyle?" dedim ve kıkırdadım. Güldü. Onun gülmesi hoşuma gittiğinden diğer esprime geçtim. "Acaba sizin oralara mı gelsem, yalnızlık çekmezsin hem. Hep sizin zindanlarda olurum beni rahat bulabilirsin." dememle beni ittirmesi bir oldu. Neyse ki dengemi kaybetmedim, yoksa yanımdaki adamla beraber kendimi yerde bulurdum. "Heeey. Bu pek olmadı sayın ekselansları." dedim kısık bir sesle ve selam verdim yerlere kadar eğilerek. Göz kısma sırası ondaydı. Uzun bir süre kıkırdadım. Sonra yine koluma girdi. Hala güldüğümden onun bakışlarını göremiyordum ama pis pis baktığına emindim. Eh, onun yerinde ben olsam ben de pis pis bakardım. Sırıtma faslına geçtim.
Bir süre sonra ondan bahsetmeye başladık. Hayatı yine aynı gidiyordu, kaçmak için bahaneler bularak... Yine düşünceli yüz ifadesine bakarken buldum kendimi. Onu böyle görmeyi hiç sevmiyordum. O üzgünken ben de üzülüyordum. Onu neşelendirmeliydim belki ama nasıl yapacağımı gerçekten de hiç bilmiyordum. |
|
 | |

| Konu: Geri: Eski bir dost Paz Ağus. 14, 2011 10:24 pm | |
| "Şu zamanlarda hırsızlık zorlaştı diyebilirim. Zengin insan ırkına ne oldu böyle?" Onunla beraber güldüm. Yürürken konuşmasına devam etti. "Acaba sizin oralara mı gelsem, yalnızlık çekmezsin hem. Hep sizin zindanlarda olurum beni rahat bulabilirsin." Bu hoş bir şaka değildi. Böyle yakın bir arkadaşımın zindanda olmasını istemezdim. Bu yüzden dürttüm onu. Ama sanırım fazla dürttüm çünkü dengesini kaybetti. En azından yere düşmemişti. "Heeey. Bu pek olmadı sayın ekselansları." Ona kötü kötü baktım ama görmediğini düşündüm çünkü önüne bakıyordu. Neyse. Umursamadım ve yürümeme devam ettim. Bir müddet konuştuk. Neler olduğunu özetledim kısaca. Benim veliaht olduğumu biliyordu ama nasıl olduğunu bilmiyordu. İşin arkasındaki gerçeği...
Crystal aslında..." sözlerim başka birininki tarafından kesildi. "İşte orada." Başımı çevirip arkaya baktığımda bize doğru koşan elf krallığı askerlerini gördüm. Dehşete kapılmamın yanı sıra Crystal'ın eline yapıştım ve koşmaya başladık. Gölge'yi çağırdım hemen. Fakat gelmesi biraz zaman alacaktı. Koştuk biz de. Askerlerin bize yetişmemesini umdum. İlerdeki tezgahın üzerinden atlarken bir ara onu bırakmıştım. Hemen çevreye bakındım ve dostumu aradım. |
|
 | |

Eşyalar Eşyalar:
 | Konu: Geri: Eski bir dost Paz Ağus. 14, 2011 10:40 pm | |
| "Crystal aslında..." diye başlayan cümlesini bitiremeden bir ses ile irkildik."İşte orada." Yavaşça arkamı döndüm.O sırada Lucas elime yapıştı ve beraberce hızlı bir şekilde koşmaya başladık.İlk defa korkmuştum, hem de kendim için değildi bu korku.Tezgahın üstünden atlarken elimi bıraktı.Atlamayı başardım. Fakat sağ tarafdan da askerler geliyordu. Bu yüzden diğer yönden koşmaya başladım. Lucas'ın benim için endişelenmemesini umdum. Koşarken arkama dönüp baktım. Neden olduğunu bilmediğim bir nedenden dolayı iki asker de benim peşimden geliyordu.Biri sıska,diğer ise ötekisine göre daha uzundu. Koşmaya devam ettim. Neyse ki hızlı koşuyordum, bu mesleğimden gelme bir yetenekti. Koşarken insanlar bana merakla bakıyorlardı. Ardından da arkamdaki askerleri görüp kaçışıyorlardı. Ama ben, hayır gerçekten de hırsızdım fakat onlar yani askerler bunu bilmiyordu ki. Lucas'ı düşündüm. Umarım onu yakalamamışlardır. Makasa gelince sağ taraftan koşmaya devam ettim, seçim şansım yoktu. O sırada biriyle çarpışınca kendimi yerde buldum. İniltiyle ayağa kalkınca karşımda Lucas'ı buldum. "Hadi!" dedim ve koluna yapıştım. Geriye kalan tek yönden koşmaya devam ettik. Bacağımda bir aksaklık vardı. Hızlı ilerleyemiyordum. Bu da askerlerin bize yaklaşmasına neden oluyordu. Onu bırakacaktık fakat Lucas bırakacağımı anlayınca daha sıkı tutmaya başladı. Ben de zorla da olsa koşmaya devam ettim. Evlerden birinin yanına girip saklanmalıydık. Saklanmak, en iyi yaptığım şey. Lucas'ı evlerden birinin arazisine çektim ve duvara yapıştık. Askerler bizi göremeyince duraksadılar. Düşüncelerini okudum. Hiç birinin aklından bizim burada olabileceğimiz fikri geçmiyordu. Sesli bir şekilde soluk verdim. Bu bir hataydı, çünkü soluğum sessizliğin üstüne çıkmıştı. Ani bir refleksle ağzımı kapayıp Lucas'a baktım. Fısıldayarak sessiz olmamı söyledi. Yine askerlerin düşüncelerine girdim. Ve bu sefer ki bizim açımızdan kötü oldu. Daha Lucas'a geleceklerini söyleme fırsatı bulamadan üç tanesi bize doğru gelmeye başladı. Lucas beni geriye çekti. Ne yaptığını anlayamamıştım fakat onu yine de izlemeye koyuldum. |
|
 | |

| Konu: Geri: Eski bir dost Ptsi Ağus. 15, 2011 1:45 pm | |
| İkimiz birbirimizden koptuk kaçış sırasında. Nereye gittiğimden pek emin değildim. Tek istediğim ise Crystal'ın iyi olmasıydı. Hızlıca köşeyi döndüm ve koşmama devam ettim. Bir ara önüme çıkan tezgahı devirdim arkamdan koşan askerleri engellmek için. Onların bir kaç tanesi düşerken ben iyice hızlanıp arayı açtım. Tabi aynı anda birinin bana çarpmasıyla yere yuvarlandım. Toparlanmaya çalışırken bana çarpanın Crystal olduğunu anladım. O koluma yapıştı ve çekiştirdi beni. Kaçtık yeniden ama onun yavaşlamasından bırakacağını anlamıştım. Bu sefer eline ben yapıştım ve çektim onu. Yorulmuş olacak ki ben sonuna kadar koşmayı düşünürken o beni bir evin arazisine çekti. Bir duvara yapışıp sessizce gitmelerini beklerken Crystal bir ses çıkardı ve uzaklaşmaya başlayan ayak sesleri durdu ve yakınlaştı.
Onu arkama çektim birden çünkü askerler önümüzü kesmişti. Onları öldürebilirdim fakat bu bir çözüm değildi. Sonsuza dek kendi krallığımın adamlarını öldüremezdim. Başımı gökyüzüne kaldırdım ve bağırdım. "Gölge!" Aniden etraf karardı. Ejderhamın gölgesi üzerimize düşmüştü. Hızlı alçaldı ve ben de onun üzerine tırmandım. Bu sırada Crystal'ı da arkama çektim ve yükseldik birden. Askerleri arkamdan bağırırken bıraktım bulutların arasına girerken. Başımı arkaya çevirdim ve konuştum, yanağımdaki delikleri ortaya çıkarktan bir gülümseme ile "İyi misin? Seni güzel bir hana götüreyim de karşılıklı içelim ne dersin?" |
|
 | |

Eşyalar Eşyalar:
 | Konu: Geri: Eski bir dost Ptsi Ağus. 15, 2011 2:33 pm | |
| "Gölge!" diye bağırmasıyla etraf karardı. İlk başta anlamasam da onun baktığı yere, gökyüzüne bakınca ejderhasını çağırdığını anladım. Hızlı bir şekilde bulunduğumuz yere yaklaşıyordu. Lucas üstüne çıkınca beni de yanına çekti. On sekiz yıllık hayatımda ilk defa bir ejderhaya bineceğimden sessizce bir şaşkınlık iniltisi çıkarsam da ejderhaya alıştığımı söylemeliyim. Askerler ardımızdan bağırıyordu fakat dinlemiyorduk. Onlar 'Geri gelin!' diyerek ortalığı inlettiler diye geri döneceğimizi sanmıyorlardı ya?! Gökyüzündeki bulutların arasından geçerken Lucas bana döndü ve gülümseyerek "İyi misin? Seni güzel bir hana götüreyim de karşılıklı içelim ne dersin?" dedi. Gülümsemesine karşılık vererek "Elbette neden olmasın, yorucu bir gündü." dedim. Kafasını tamam manasında salladı. Ona teşekkürlerimi sunmak isterdim ama hayır bunu benden beklemediği gibi bunu ben de yapmayacaktım. Biz dosttuk, o da veliaht prens olduğundan beri böyle şeylere de alışmıştık. Fakat her seferinde ona borçlu kalıyordum. Ama ben Barbar Lideri'nin yardımcısıydım, ne yapabilirdim ki? Belki sıradan, basit biri değildim fakat benim yaşantım da zordu sonuçta. Ejderhası alçalmaya başlarken bu düşünceleri kafamdan savdım. Hanın yakınlarındaki ormanda iniş yaptık. Lucas aşağı atladıktan sonra elini uzattı fakat gerek olmadığını belirttim ve kendimi attım. Ardından da derin bir nefes aldım. Elbisemi kontrol ettim. Etek kısımları mahvolmuştu ve kabarıklığı inmişti. Aşağı eğilip uç kısımları çekiştirirken Lucas beni izleyip kıkırdadı. Gözlerimi kısıp "Böyle mi kalsaydı? Şapkanı tak." dedim. Ardından da kol kola girip hana doğru ilerlemeye başladık. |
|
 | |

| Konu: Geri: Eski bir dost Ptsi Ağus. 15, 2011 2:45 pm | |
| "Elbette neden olmasın, yorucu bir gündü." Başımı salladım ve onayladım. Gölge büyük bir hızla ilerleyip bizi uygun bir yere getirdi. Yavaşça alçaldık ve yere indik. Büyük bir ejderhayla dikkat çekeceğimizden Crystal aşağı inince Gölge'yi yakında bir yere gönderdim. Kimsenin onu göremeyeceği fakat ihtiyacım olduğunda yardımıma koşabileceği bir yerde olacaktı. Bu rahatlatıcıydı. Gözüm bir ara dostuma kaydı. Etekleriyle uğraşıyordu. Sırıttım rahatça. "Böyle mi kalsaydı? Şapkanı tak." Güldüm ve şapkyı geçirdim kafama. Bu sırada Gölge havalandı ve bulutların arasına karıştı. Biz de beraber hana girdik. İçerisi kalabalık gibiydi fakat bir yer bulmak zor olmamıştı. İçki istedim hemen. Ne kadar hızlı içtiğimi bilirdi Crystal ve şimdi kafamı dağıtmak istiyordum.
"E Crystal işler nasıl? Barbarlık filan?" Sırıttım ona bakarken. Bir ara çevreye bakındım tanıdık bir yüz olup olmadığını anlamak için. Pek fazla yoktu. Yeniden dostuma döndüğümde içkiler geldi. Arkama yaslanıp ilk yudumu aldım. |
|
 | |

Eşyalar Eşyalar:
 | Konu: Geri: Eski bir dost Ptsi Ağus. 15, 2011 2:57 pm | |
| Hana girince boş olan bir masaya oturduk. Etrafıma bakındım. Lucas hemen içki istedi. Sarhoş olmamasını diledim. Öyle olunca gereğinden fazla komik hareketler yapıyordu. Belli edilmek isteyeceğimiz son şeydi. Bu yüzden en fazla üç diye karar verdim kendimce, en fazla üç. "E Crystal işler nasıl? Barbarlık filan?" diye sordu. İç çektim. "Şey çaylaklar gelmeye başladı. Onları eğitmek de benim görevim oldu artık. Benim yardımcılarım lider tarafından öldürüldü bir değerleri kalmadığı için. Çok üzüldüğümü söyleyemem içlerinden biri bana sürekli asılıyordu. Onu öldürecektim fakat yardımlarına ihtiyacım olduğu aşikardı. Zaten bir kaç gün sonra liderimiz tarafından öldürüldüler. Gelen çaylaklarla tek uğraşan da ben oldum. Hepsi benden korkuyor bu yüzden hareketleri daha fazla kavramaya çalışıyorlar. Yine de onlara tekniği öğretmem iki haftamı aldı. Fakat hala iyi değiller. Bu yüzden kendi işimi kendim hallediyorum." dedim. Söyleyeceklerim bitince içkiler de geldi. Hemen bir yudum aldım ve kendimi serbest bıraktım. Zor sarhoş olan biriydim, en az üçü beş yapmak benim için sorun olmazdı. Bir süre sonra merakıma yenik düştüm ve Lucas'ın bir yudum daha içmesini bekledikten sonra hemen sordum. "Peki ya senin durumlar nasıl?" Bu sorum üzerine bir an duraksasa da konuşmak üzere ağzını açtı.
|
|
 | |

| Konu: Geri: Eski bir dost Ptsi Ağus. 15, 2011 3:13 pm | |
| "Şey çaylaklar gelmeye başladı. Onları eğitmek de benim görevim oldu artık. Benim yardımcılarım lider tarafından öldürüldü bir değerleri kalmadığı için. Çok üzüldüğümü söyleyemem içlerinden biri bana sürekli asılıyordu. Onu öldürecektim fakat yardımlarına ihtiyacım olduğu aşikardı. Zaten bir kaç gün sonra liderimiz tarafından öldürüldüler. Gelen çaylaklarla tek uğraşan da ben oldum. Hepsi benden korkuyor bu yüzden hareketleri daha fazla kavramaya çalışıyorlar. Yine de onlara tekniği öğretmem iki haftamı aldı. Fakat hala iyi değiller. Bu yüzden kendi işimi kendim hallediyorum." Anlaşılan benden daha çok sorunları vardı. Ekibin çaylaklarıyla uğraşmak sıkıcı bir iştir sanırım. O da bununla pek mutlu değildi zaten. Bir yudum daha aldım içkiden.
"Peki ya senin durumlar nasıl?" Neyi ne kadar anlatacaktım ki? Çok sıkıcıydı ve elf askerleri beni zorluyordu. Sürekli bir şeyler öğretmeye çalışıyorlardı bana. Bu katlanılmaz bir şeydi. Rahatça gülemiyordum bile. Yok konuşurken ciddi olmalıymışım, yok kılıçları bile belli bir duruşla tutmalıymışım... Herkes kendi tarzında savaşırdı değil mi? Bunu anlayamıyorlardı sanırım. "Sıkıcı işte. Sürekli kaçıyordum fakat her seferinde beni buluyorlar. Topraklarında olmasam bile. En başta daha kolay kaçıyordum şimdi ise bu iş giderek zorlaşıyor. Sanırım nasıl kaçtığımı öğrendiler ve bunu bana karşı kullanıyorlar." O krallığa geri dönmek istemiyordum. Zorla halkın ne düşündüğünü ve benden ne beklediklerini anlatıyorlardı. Babamın yerini almak istemediğimi anlamıyordu kimse. "Mükemmel bir prens yapmaya çalışıyorlar ama ben bunu istemiyorum." |
|
 | |

Eşyalar Eşyalar:
 | Konu: Geri: Eski bir dost Ptsi Ağus. 15, 2011 5:40 pm | |
| "Sıkıcı işte. Sürekli kaçıyordum fakat her seferinde beni buluyorlar. Topraklarında olmasam bile. En başta daha kolay kaçıyordum şimdi ise bu iş giderek zorlaşıyor. Sanırım nasıl kaçtığımı öğrendiler ve bunu bana karşı kullanıyorlar." Onun işinin de oldukça zor olduğunu biliyordum. Sürekli kaçmak, bu gerçekten berbat bir şey olmalı. Onu zorlamasalar da kaçmasından bıkmış olmalılar. Veliaht prens olduğu için ona zarar veremezler zaten ama onu sarayda tutmaları biraz bencillik gibi geliyordu bana. Madem veliaht prens bu hakka sahip olması gerekmez mi? "Mükemmel bir prens yapmaya çalışıyorlar ama ben bunu istemiyorum." dedi. "Bu işin seni yorduğuna eminim fakat kimse mükemmel değildir. Ve kimse mükemmelleştirilemez. Neysen osun. Değiştirmeye çalışmak sadece kötüleştirir. Bunu bilmeleri gerek. Dostun olarak konuşursam sen inatçı birisin Lucas. Onlar 'Kal.' dedikçe daha fazla kaçacaksın. Ve böyle devam ederse sana zarar vermelerinden korkuyorum. Olduğun yerde kal demiyorum ama bunu konuşmalısın onlarla derim ben." dedim. İçimdekileri döktüğümden emindim. O sırada hanın kapısı sert bir şekilde açıldı. Askerler içeriye doluştu. Ayaklandım. Lucas'a saklanmasını söyledim. Ne yapacağımı bilmiyordum, belki sadece yalan söylemeliydim. Fakat ya beni tanırlarsa? Lucas'ın döndüğünü söylemeliydim sanırsam. Askerlerden biri bana yaklaştı. Soğukkanlılığımı korumaya çalışarak sert ifademi takındım ve derin bir nefes alıp olacaklara hazırlandım. |
|
 | |

| Konu: Geri: Eski bir dost Ptsi Ağus. 15, 2011 6:07 pm | |
| "Bu işin seni yorduğuna eminim fakat kimse mükemmel değildir. Ve kimse mükemmelleştirilemez. Neysen osun. Değiştirmeye çalışmak sadece kötüleştirir. Bunu bilmeleri gerek. Dostun olarak konuşursam sen inatçı birisin Lucas. Onlar 'Kal.' dedikçe daha fazla kaçacaksın. Ve böyle devam ederse sana zarar vermelerinden korkuyorum. Olduğun yerde kal demiyorum ama bunu konuşmalısın onlarla derim ben." Haklıydı. Onun dediklerini düşündüm bir süre. Bu sırada hanın kapısı açıldı ve içeri doluştu askerler. Bana saklanmamı söylediğinde çıkıp dövüşmeyi düşünüyordum. Yine de sözüne uydum ve saklandım. Barın arkasına geçip eğildim iyice ve tabir yerindeyse kaçacak delik aradım. Ama şansım yoktu. Bu yüzden homurdanırken bir yandan da askerleri gözlüyordum. Crystal'ın yanında duruyorlardı. Kılıçlarımı çektim ve hazır bekledim olacaklara karşı. En ufak yanlş hareketlerinde hepsini ikiye ayıracaktım. Kimse dostuma zarar vermezdi.
Bu sırada handakilerin de sesi kesilmiş olayları izliyorlardı. Yan taraftan bir parça ekmek buldum ve en kavgacı görünen tipin kafasına attım. Hemen ardından saklandım. Kimse görmemişti bu yüzden adam han kavgası başlatırken sırıtyordum sakince. Bir süre sonra her yerde sandalyeler uçuşmaya başladı. |
|
 | |

Eşyalar Eşyalar:
 | Konu: Geri: Eski bir dost Ptsi Ağus. 15, 2011 6:29 pm | |
| Usulca çantamın içinden bıçağımı çıkarmak üzereyken bir adamın kafasına bir somun ekmek uçtu. İlk başta anlam veremesem de sonradan bunu Lucas'ın atmış olabileceği geldi aklıma. Adam önündeki butu başka bir adama fırlattı. Ardından da herkes birbirine bir şey fırlatmaya başladı. Bir süre sonra sandalyeler uçuşmaya başladı. Kafamı eğmemle bir parça hindi askerlerden birine çarptı. Gözlerimle Lucas'ı aradım. Varillerden birinin arkasında sarıya kaçan bir saç perçemi görünce o tarafa doğru gittim. "Şimdi kenarlardan yavaşça kapıya doğru gideceğiz." dedim ve duvara yapıştım. Yavaş yavaş yan tarafa ilerledim.
Bir süre sonra kapıdan çıkmayı başardık. Askerlerden ikisi bizi görmüştü. Fakat epey geç görmüşlerdi. Lucas Gölge'yi çağırmıştı bile. Gölge bize doğru yaklaşırken askerler yaklaşmaya başlamıştı. Epey hızlıydılar. Gölge yere inene kadar tahminen bizi yakalamış olurlardı. Bu yüzden kolunu tutup ormana çektim. Fakat askerler bize yaklaşmıştı. Ayağım hala acıdığından hızlı değildim ve Lucas beni bırakmıyordu bir türlü. Ve askerler etrafımıza doluştular. Bir iç çektim ve soran gözlerle Lucas'a baktım. Omuz silkmekle yetindi. Buraya kadardı. Askerlerden ikisi gelip Lucas'ı tuttular. Sert tutmalarına anlam veremesem de sessiz kaldım. Sessiz kalmamın nedenini bilmiyordum. "Hey dikkatli ol biraz." diye homurdandım. Askerler beni süzdü. Fakat bir şey söyleme zahmetine bile girmediler. |
|
 | |

| Konu: Geri: Eski bir dost Ptsi Ağus. 15, 2011 6:42 pm | |
| Kavga hızlıca büyürken Crystal yanıma geldi ve beraber yavaş yavaş kapıya ilerledik. En sonunda tam çıktığıma sevinecekken bizi görmüş askerler peşimizden koşmaya başladı. Ben Gölge'nin inmesini beklerken Crystal kolumdan tutup ağaçların arasına çekti. Koştuk bir süre fakat diğerleri bize yetişti. Etrafımızı sarmışlardı. İki kişi kollarımdan tutunca iyi olup olmadığını görmek için Crystal'a baktım. İyiydi ona dokunmuyorlardı. Bu sırada dirseğimde yanımdaki adamın burnuna vurdum. Acıyla inleyip geri düşerken diğerleri üzerime atıldılar. Yüzüstü toprağa gömüldüğümde suratım asılmıştı. Yine de en azından Crystal iyi durumda olacaktı. Bu yüzden ona gitmesini söyledim ben tamamen bağlanırken. Can sıkıcı bir işti bu.
SON |
|
 | |
|